УПОЗНАЈТЕ

Наш тим

Изузетан и пажљиво одабран тим, чини група младог, али довољно стручног кадра, едукованог и лиценцираног особља, чији је циљ квалитетна реализација плана и програма установе. Улога наших васпитачица, које су пуне ентузијазма и љубави према свом послу, је да Ваше дете инспирише, мотивише, учи, посматра његов напредак и охрабри га у томе.Улога наших васпитачица које су пуне ентузијазма и љубави према свом послу, је да Ваше дете инспирише, мотивише, учи, посматра његов напредак и охрабри га у томе.

Упознајте наш стручни тим!


Ко смо ми?

Изузетан и пажљиво одабран тим чини група младог, али довољно стручног кадра, едукованог и лиценцираног особља, чији је циљ квалитетна реализација плана и програма установе, наш тим проширили смо и ангажованим сарадницима без којих не би могли да остваримо све наше дечије снове. Улога наших васпитачица које су пуне ентузијазма и љубави према свом послу, је да Ваше дете инспирише, мотивише, учи, посматра његов напредак и охрабри га у томе.

 

Наш стручни тим, који предводи директор Јовановић Марко, чини:
Младеновић Зорица – manager
Јовановић Виолета – медицинска сестра на превентиви
Стојиљковић Милена – медицинска сестра васпитач
Буквић Марина – васпитач
Јованов Гордана – васпитач
Радовановић Гордана – васпитач
Лукешевић Марија – васпитач
Јовановић Катарина – васпитач

Са поносом можемо да кажемо да наш тим чине и:
Психолог – Директно или индиректно доприноси подстицању психофизичког развоја сваког детета, индивидуалним интервенцијама у групи.
Педагог – Прати васпитно – образовни рад у свим групама и контролише спровођење важећег програма.
Логопед – Како би нашим малишанима омогућили развој правилног говора и говорних способности, ангажовали смо стручњака из те области, који уз индивидуалне разговоре са децом, а онда по потреби, уз сагласност родитеља, спроводи успешне третмане којима утиче на правилну артикулацију одређених гласова.
Дефектолог – Задатак је откривање дететових посебности и потенцијале како би му помогли да превлада разнолике потешкоће које му се током детињства јављају.
Педијатар – Води рачуна, поред наших запослених, о здрављу малишана. Периодично обавља комплетан здравствени преглед деце и прати развој сваког детета кроз систематске прегледе.
Стоматолог – Периодично врши прегледе деце, на интересантан и занимљив начин, даје савете о одржавању хигијене уста и зубића.