О НАМА

„Дечији сан“ је наша мала оаза, где снове претварамо у стварност. Ми смо приватна предшколска установа акредитована од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, за децу од 9 месеци па све до поласка малишана у школу.
Са простором опремљеним по најсавременијим светским стандардима, као и стручним особљем, спремно улазимо у дечији свет, где кроз игру, учење претварамо у најлепше снове.
Уз наш стручни тим и сарадњу са родитељима, малишанима отварамо врата ка свету маште, креативности, знања, интересовања и откривању својих могућности.

Налазимо се у Железнику, у новоотвореном, пространом објекту на 700m² где свака просторија за Ваше малишане има свој посебан излаз на приземну оазу зеленила у виду терасе. Савремен, адекватно опремљен простор поред изобиља играчака за развој Вашег детета садржи и антисептик, PVC подне облоге направљене по ISO стандарду.

Украшен је савременим, еколошким бојама које су хипоалергијске и отпорне на ватру. Испред самог улаза у вртић нашим другарима, двориште смо претворили у специјални, мали, квалитетни паркић, где они могу проводити своје слободно време у природи.